honing

We geloven in het beleven van de diverse smaken en aroma's die de natuur ons te bieden heeft. Daarom oogsten we onze honing op verschillende momenten gedurende het jaar, wat resulteert in een opmerkelijke verscheidenheid aan smaken.

Onze koolzaadhoning is een van onze specialiteiten. Met zijn delicate, bloemige karakter is deze honing perfect om te genieten op een stukje versgebakken brood of als zoetstof in je favoriete gerechten. Deze honing wordt geoogst wanneer de koolzaadvelden in volle bloei staan en wordt gekenmerkt door zijn verrukkelijke smaak en bijna witte kleur.

Onze fruithoning wordt gemaakt van de nectar van fruitbomen. Dankzij het milde en zoete karakter is deze honing geliefd bij velen. Het brengt een vleugje fruitige frisheid in elke hap en is ideaal om te combineren met yoghurt of als topping op een fruitsalade.

Lindehoning is een andere favoriet onder de honingliefhebbers. Deze honing wordt geoogst in de buurt van lindebomen, die bekend staan ​​om hun delicate en aromatische bloemen. De lindehoning heeft een lichte kleur en een zoete bloemige smaak. Het is perfect om te gebruiken als natuurlijke zoetstof in thee of om je granola op te fleuren.

Onze zomerhoning is een mix van verschillende bloemen en planten die bloeien tijdens de warmere maanden. Deze honing heeft een rijke en volle smaak. Het is een veelzijdige honing die heerlijk is op toast, pannenkoeken of als zoetstof in desserts.

Naast deze heerlijke honingsoorten, bieden we ook geïnfuseerde honing aan. We combineren onze hoogwaardige honing met een selectie van kruiden en specerijen om unieke smaakervaringen te creëren. Onze geïnfuseerde honingvarianten, zoals lavendel, kruidnagel en gember, citroen of appelsien, voegen een extra dimensie toe aan de honing en maken het nog specialer. Deze smaakvolle honing is perfect om te gebruiken als ingrediënt in thee, om je gerechten te verfijnen of gewoon om van te genieten met een lepel.

Wij laten je graag kennismaken met de diverse en verrukkelijke wereld van honing. Met onze zelf geoogste honing en de heerlijke geïnfuseerde varianten willen we je laten genieten van de pure smaak van de natuur. Bezoek onze winkel in hartje Grobbendonk en ontdek zelf de buitengewone verscheidenheid en kwaliteit van onze honing.