keramiek

Onze passie voor keramiek leidt tot het creëren van unieke stukken die met liefde en toewijding met de hand worden gemaakt.

In de loop der jaren zijn we verschillende technieken gaan ontdekken, zoals het werken met gipsen of houten mallen, maar ook het draaien op een draaischijf en het werken met gietklei is ons niet ongekend. Deze technieken stellen ons in staat om diverse vormen en texturen te verkennen en te experimenteren met het materiaal.

Elk stuk dat ons atelier verlaat is met de hand gemaakt en uniek! We laten ons inspireren door de natuur, de kunst en alles om ons heen. Elk object draagt een stukje van ons hart en ziel met zich mee.

Naast het vormgeven van de klei, besteden we ook veel aandacht aan het kiezen van de juiste glazuren. We experimenteren met verschillende combinaties en kleuren om unieke en verbluffende effecten te creëren die perfect passen bij de stijl die we voor ogen hebben.

Creëer je graag zelf? Dan nodigen we je graag uit op een workshop om de schoonheid van handgemaakte keramiek zelf te ervaren. 

Ben je op zoek naar een persoonlijk cadeau, een apart servies of gepersonaliseerde voorwerpen voor je interieur? Wij zorgen voor handgemaakte keramiek dat aan al jouw wensen voldoet.

In overleg gaan we graag met je aan de slag om het aantal stukken, de vorm en de kleur te bespreken. We streven ernaar om jouw visie en ideeën tot leven te brengen in elk stuk dat we creëren. Samen bepalen we ook een passende prijs voor de op maat gemaakte keramiek.

Goede dingen hebben tijd nodig! Houd er rekening mee dat keramiek een traag proces is. Afhankelijk van de grootte van de bestelling kan het enkele weken of zelfs maanden duren voordat de keramiek volledig is voltooid. We willen ervoor zorgen dat elk stuk met zorg en aandacht wordt vervaardigd, wat tijd vergt om een optimale kwaliteit te kunnen opleveren.

Ben je geïnteresseerd ? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier. We zullen graag al je vragen beantwoorden en kijken ernaar uit om unieke keramiek voor jou te creëren.