Welkom bij Beezy Compagnie - een unieke combinatie van liefde voor imkeren en keramiek in het hartje van Grobbendonk!

Onze passie voor het imkeren stelt ons in staat om de prachtige wereld van bijen te verkennen en te genieten van de heerlijke, onvervalste honing die ze produceren. Van het verzorgen van de bijenkolonies tot het oogsten van de honing, we zorgen ervoor dat alleen de puurste en meest natuurlijke producten onze imkerij verlaten.

Maar dat is niet alles! We hebben ook een tweede passie: keramiek. In ons gezellige thuisatelier creëren we met de hand unieke, ambachtelijke keramiekstukken. Elke creatie is het resultaat van onze artistieke visie en toewijding. Met veel aandacht voor detail en vakmanschap maken we keramiek dat zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is.

Beezy Compagnie biedt ook de mogelijkheid om op maat gemaakt keramiek te bestellen. Of je nu op zoek bent naar een speciaal cadeau of een stuk dat perfect bij jouw interieur past, wij staan klaar om aan jouw wensen te voldoen. Jouw visie gecombineerd met onze expertise resulteert in een uniek stuk dat jouw persoonlijkheid en stijl weerspiegelt.

Ben jij zelf een creatieveling?  Dan delen we graag onze kennis en passie tijdens een workshop. We leren je de technieken om je eigen keramiek te maken. Je zult versteld staan ​​van wat je kunt creëren met een beetje klei, geduld en creativiteit!

Wil je graag onze producten bewonderen? Bezoek dan onze winkel U'n'IK  in het pittoreske Grobbendonk. Hier vind je een breed scala aan onze handgemaakte keramiekstukken en onze heerlijke, zelfgemaakte honing.